De beste frietjes en snacks van 'Kingfriet' op je feest
Bekijk onze video hieronder
Over King Friet
Een foodtruck op maat van elk feest
King Friet verzorgt uw feest met de beste kwaliteitsproducten. Onze mobiele frituren brengen steeds de beste frietjes en een ruime keuze aan heerlijke snacks, hapjes en sauzen. Ook voor een lekkere pastabeker, BBQ of een uitgebreid buffet met pasta, vlees, vis of desserts kan u bij ons terecht. Vertrouw op 25 jaar expertise voor de catering van jouw feest.

We verzorgen je party, babyborrel of event van A tot Z. Beschik je niet over voldoende tafels en stoelen? Wens je ook je gasten met een drankje, een fris blikje te verwennen? King Friet staat naast het leveren van hapjes, drank en maaltijden ook in voor de verhuur van allerlei feestmateriaal.

Zo maakt elke Kingfriet frituur van jouw feest een écht feest! 

Praktisch

  • Onze frituurwagens bevinden zich in uitstekende staat en zijn volledig zelfvoorzienend. We hebben ter plaatse alleen één stopcontact van 220v nodig voor verlichting en afzuiging.
  • Al onze gerechten en hapjes worden in ons atelier volgens de strengste hygiëne- en voedselnormen klaargemaakt. Onze frietjes bakken we in gecontroleerd 100% plantaardig frituurvet en kwaliteitsvolle bakinstallaties.
  • We kunnen grote groepen aan en tot 1.500 personen per uur voorzien van frietjes en snacks.
  • Voor moeilijk bereikbare plaatsen zoeken we extra mobiele oplossingen met losse friteuses.
  • Er is een vaste kost voor West-Vlaanderen van 75 euro en voor Oost-Vlaanderen van 125 euro.
Offerte aanvragen
Aanvraag verzonden
Persoonlijke gegevens
Offerte informatie
Diensten